Open huis 9 september

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is Bij het Taalpunt van Steenwijkerland? Op donderdag 9 september heeft het Taalpunt van 15.00 – 20.00u een “Open huis” voor alle inwoners van Steenwijkerland. Er wordt informatie gegeven over wat het Taalpunt betekent en kan betekenen voor de laaggeletterden.

Ook is er aandacht voor het werk dat vrijwilligers doen binnen het Taalpunt. Er zijn informatiefilmpjes en u kunt aanschuiven bij het “Taalcafé en onder genot van een kopje koffie met wat lekkers in gesprek gaan met onze vrijwilligers en deelnemers.

Er zullen een aantal van onze samenwerkingspartners aanwezig zijn. Zo presenteert de bibliotheek hun digitale aanbod en geeft KopWerk/ NoordWestGroep informatie over wat zij betekenen voor hun doelgroep en  laaggeletterdheid.

De middag/ avond is bedoeld voor inwoners die misschien gebruik willen maken van het aanbod van het Taalpunt of die misschien vrijwilliger willen worden. Maar ook voor mensen die vragen hebben over laaggeletterdheid of voor mensen die graag eens willen zien wat er allemaal op die bovenste verdieping van de bibliotheek gebeurt.

Oftewel ieder is van harte welkom!

Translate »